Ontdek ons boek

Hou je van de natuur? Wil je dat ook jouw (klein)kinderen weer buiten leren spelen? Dat ze die iPad even aan de kant leggen en naar buiten hollen? Dat ze spelen en ontdekken in de natuur, en thuiskomen met een blos op de wangen?

Dat wil Woudapen-schrijfster Leen ook. Daarom maakte ze een natuurboek dat barst van de spelletjes, weetjes en opdrachten.

Woudapen = ontdekken, doen, spelen, knutselen en experimenteren.

Koop het boek via bol.com


Wat onze lezers zeggen…

‘Mijn twee oudste kleinkinderen waren heel blij met dit mooie nieuwjaarsgeschenk. Het boek is werkelijk prachtig!’ – Marc Van Roey

‘Catho is dolenthousiast over Woudapen!’ – Tom Nijsen

‘Mijn nieuwe favoriete boek!’ – Nattie De Grauwe

‘Wat heb je een fantastisch boek geschreven. Een must have voor de kinderen!’ – Elske Van Herwerden

‘Mijn dochter is super blij met haar nieuwe boek!’ – Bjorn Cloostermans

‘Gisteren zat Woudapen in de brievenbus en het is gewoonweg prachtig. Heel mooi gemaakt en er staan (ook voor volwassenen) heel gevatte tekstjes en commentaren in.’ – Andy Luyten

‘Alexander  is nog maar 2 jaar oud, maar hij is nu al gek op Woudapen. Het maakt het uitzieken toch een pak aangenamer.’ – Sara Vergaelen

Gelukkige Woudapen-lezers

Vaak gestelde vragen (en mijn antwoorden :-)) 

Voor welke leeftijd is Woudapen geschikt?
De leeftijd van de Woudapen-fans varieert van 3 tot 93 jaar, maar het boek is met name ideaal voor kinderen vanaf 7 jaar. Jongere kinderen kan je natuurlijk wel voorlezen en je kan samen met hen aan de slag met de knutselideetjes, spelletjes voor buiten, kleurplaten, zoekkaarten waarmee ze leren om vogels, paddenstoelen, vlinders en sporen te herkennen, …

Is dit boek ook geschikt voor volwassenen?
De belangrijkste doelgroep bestaat uit kinderen, maar Woudapen is ook al gekocht door en voor volwassenen en om heel eerlijk te zijn: ik zou het zelf ook durven kopen! 😉

Waar en hoe kan ik Woudapen bestellen?
Zelf verkoop ik mijn natuurdoeboek Woudapen via bol.com en via mijn eigen webshop. Daarnaast is Woudapen ook te koop bij een aantal externe webshops, onder meer van natuurorganisaties, in enkele onafhankelijke boekhandels en in bezoekerscentra van verschillende natuurgebieden.

Je kan Woudapen ook bestellen bij eender welke boekhandel, waaronder Standaard Boekhandel. Hou er dan wel rekening mee dat zij (indien ze het boek niet op voorraad hebben) het boek bij mij bestellen, waarna ik het naar hen opstuur, en dat het dan via hen bij jou terechtkomt. Dat duurt dus wat langer.

Wat gebeurt er na mijn bestelling?
Wel, dan wordt je bestelling uiteraard verzonden. Als je via bol.com of mijn webshop bestelt, sta ik persoonlijk in voor de afhandeling en probeer ik het boek altijd binnen de paar dagen tot bij jou te krijgen. Meestal lukt dat binnen de twee werkdagen! Als je het boek via een boekhandel of een externe webshop bestelt, zorgen zij voor de afhandeling en verzending, of kan je het boek bij hen afhalen.

Kan ik een factuur krijgen?
Zowel via onze webshop als via bol.com heb je de mogelijkheid om een factuur te vragen. Je kan me daar ook altijd over mailen op leen.raats(at)gmail.com. Als je via een boekhandel of externe webshop bestelt, kan je hen om een factuur vragen.

Over de schrijfster

silhouet zeearend Lauwersmeer
Woudapen-schrijfster Leen Raats en het silhouet van een zeearend. Beiden op ware grootte.

Hallo, ik ben Leen: schrijver, copywriter en natuurfreak. Als kind was ik vaak op de heide en in de bossen te vinden, ravottend met mijn vriendinnen van de KSJ. Van kleins af aan koester ik een diepe liefde voor alles wat groeit en leeft.

Die liefde is me altijd bijgebleven en wil ik doorgeven aan de volgende generatie. Daarom maak ik schatzoektochten, boekjes en andere producten om kinderen de natuur in te krijgen, vaak in opdracht van natuurorganisaties. Met Woudapen lanceerde ik mijn eigen project. Geniet ervan!

Bestel Woudapen nu! 

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: