Cultureel verantwoord chillen: digitale poëzieroutes in Limburg

Eind 2020 creëerde ik op eigen initiatief een digitale gedichtenroute in een van mijn favoriete wandelgebieden: de Mombeekvallei op de grens van Hasselt en Alken, in Belgisch Limburg.

Natuurorganisatie Natuurpunt Hasselt-Zonhoven vroeg me of ik ook zoiets wilde maken voor hun andere gebieden. En of ik daar zin in had! Dus schreef ik de afgelopen twee maanden tien gedichten over drie natuurgebieden. Ik sprak ze in en zette de geluidsbestanden, samen met de teksten, online.

Je kan de routes bekijken en de gedichten lezen en beluisteren via onderstaande links. Als je de gratis app Izi travel downloadt, kan je mijn poëzie ter plekke lezen en beluisteren. Alle routes zijn bewegwijzerd.

Wil je meer proza en poëzie van mijn hand ontdekken? Neem dan zeker eens een kijkje op www.leenraats.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: